perjantai 25. lokakuuta 2013

Oppilaat liikuttivat aamunavauksissa

Aamunavauksella on pitkät perinteet Herralan koulussa. Nykyään yhteinen aamunavaus on kahdesti viikossa. Tämän viikon aamunavaukset olivat riemuvoitto Liikkuvalle koululle.

Maanantaina 5.a-luokan tytöt laittoivat koko koulun väen jumppaamaan vauhdikkaan biisin tahtiin. Tytöt olivat suunnitelleet aamujumpan, joka eteni vuodenaikojen mukaan. Liikkeet kumpusivat tuikitavallisista arkiaskareista ja -puuhista. Pääsimme mm. haravoimaan, pilkkimään, heittelemään lumipalloja ja soutamaan. Jumpan jälkeen viimeisetkin unihiekan rippeet olivat poissa. Loistava esimerkki muille! Hyvä flikat!

Keskiviikon päivänavaus lähes räjäytti tajunnan. 6.b:n poikaluokka (luokassa ei ole yhtään tyttöä) opettajansa Masan kanssa osoitti, että kyllä löytyy kanttia koulumme vanhimmista oppilaista. Masa-open säestäessä ja poikien laulaessa saimme aamujumpan. Laulu oli kaikille tuttu "Pää, olkapää, peppu, polvet...". Kohta laulu ja leikki raikui Herralan salissa. Kiitos tästä upeasta kokemuksesta pojille ja Masalle! Näitä lisää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti