tiistai 17. joulukuuta 2013

Tonttula esittää

Lauantaina, 14.12., vietimme koulumme iloista ja lämminhenkistä joulujuhlaa Ilmajoki-hallissa. Tänä vuonna juhlan tapahtumapaikkana oli tonttula ja siellä asuvat reippaat, hauskat ja värikkäät tontut. Tontut olivat erittäin taitavia soittajia ja bändisoittimet saivatkin kyytiä, kun tontut soittivat niin omia kappaleitaan että säestivät myös vauhdikkaita tanssiesityksiä.
Liikunnasta saatiin nauttia monella tavalla. Ykkösluokkalaiset esittivät Tonttujen jouluyö -tanssin, jossa nähtiin hienoja ja monipuolisia temppuja.Kakkosluokkalaiset olivat myös liikkuvia tonttuja, jotka tanssivat vauhdikkaan Nisse-polkan tantiin.
Tanssin lopussa liikutettiin hieman yleisöäkin. Tontut kajauttivat yleisölle raikuvan toiveen: "Nyt kaikki ylös ja tanssimaan!"

Pienestä musiikkikömmähdyksestä huolimatta saimme Nisse-polkan kertosäkeen uusintana ja yleisö yhtyi tonttutanssijoiden liikkeisiin. Hauskaa oli!

Juhlassa julkistettiin myös tämän vuotinen Pentin Pytyn saaja. Pytyn jakoi tällä kertaa idean isä eli Pentti Kivimäki, joka on Herralan koulun entinen koulunjohtaja.

Nykyään pytyn saajan valintakriteereinä on, että hän on liikunnasta innostunut, yritteliäs, rohkea ja sisukas. Pentin Pytyn sai Aada Metsä-Ketelä, joka osallistuu aina hymyillen ja iloiten niin pienluokan kuin perusopetuksen liikuntatunteihin ja harrastaa lisäksi vapaa-ajalla jalkapalloa. Onnittelut Aadalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti