tiistai 17. joulukuuta 2013

Tulevan hankehakemuksen suunnitelmia

Vaikka nykyinen Liikkuva koulu -hanke on vasta puolivälissä, olemme alkaneet suunnitella jo seuraavan vuoden hanketta. Tuleehan hankehakemuksen olla valmis jo helmikuun lopussa. Parempi olla liikkeellä ajoissa kuin ei milloinkaan. Ü

Maanantaina tapasimme kaikkien mukaan lähtevien tahojen kanssa Herralan koululla. Meitä olikin paikalla hieno joukko liikunnasta innostuneita ja kiinnostuneita. Kaiken kaikkiaan mukana on kahdeksan koulua (Luoma, Nopankylä, Ilomäki, Peltoniemi, Koskenkorva, Ahonkylä, Herrala ja yläkoulu), nuoriso- ja liikuntatoimi sekä Ilmajoen kisailijoiden yleisurheilujaosto. Saimme aikaan erittäin hyvää keskustelua ja tuleva yhteinen Liikkuva koulu -hankkeemme lähti upeasti käyntiin.

Suunnittelimme hieman yhteisiä linjauksia ja perustimme viisihenkisen työryhmän, joka lähtee työstämään virallista hankehakemusta. Jokainen yksittäinen koulu huolehtii kuitenkin lyhyen ytimekkään kuvauksen omasta koulustaan ja siellä tapahtuvasta liikkumisesta ja liikuttamisesta. Sovimme tapaavamme seuraavan kerran Seinäjoella järjestettävässä Liikkuva koulu -hankefoorumissa, johon jokaisesta koulusta lähtisi ainakin yksi työntekijä.

Palaverin jälkeen olo oli innostunut ja iloinen. Tuntuu hyvältä tehdä asioita yhdessä ja hyvässä yhteishengessä. Vuorovaikutuksen, jakamisen ja yhdessä tekemisen ilo on mahtava asia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti