maanantai 20. tammikuuta 2014

Haetaan iloisia ja innostavia välituntivirittäjiä

Syyslukukaudella toimineiden välituntivirittäjien työsopimus meni katkolle joululomalla. :-) Loman jälkeen alkoi uusi kausi ja jokainen virittäjä sai pohtia, että haluaako jatkaa välituntivirittäjän työtehtävissä.

Laitoimme koulun käytäville uuden työpaikkailmoituksen, jolla haimme reippaita ja liikuntaan rohkaisevia välituntivirittäjiä. Tehtävää sai hakea niin vanhat kuin uudet virittäjät, tytöt ja pojat, neljäs-, viides- tai kuudesluokkalaiset. Jokaisen tuli toimittaa työhakemus, jossa kertoi lyhyesti niin itsestään kuin siitä, miksi halusi toimia välituntivirittäjänä.

Määräpäivään mennessä saimme yhteensä 17 hakemusta. Hieno saldo! Ainoa harmittava asia oli, ettei vanhoista virittäjistä löytynyt kuin neljä jatkajaa. Hienoa on kuitenkin, että nämä neljä lähtivät edelleen mukaan! Hyvä tytöt! Upea asia on myös, että saimme viisi poikaa innostumaan liikunnan ohjaamisesta.

Seuraavaksi järjestämmekin tuleville virittäjille muutaman tunnin mittaisen välituntivirityskoulutuksen. Siitä pian lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti