keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Liikkuva koulu -hankehakemusta

Tiistaina iltapäivällä kokoonnuimme jälleen hankekoulujen, nuoriso- ja liikuntatoimen kanssa miettimään hakemusasioita. Jokainen taho oli tehnyt omia suunnitelmiaan, mitä halutaan tehdä ja mihin tarvitaan rahaa.

Kaikkien esittelyiden jälkeen meillä oli melko selkeä suunnitelma: Haluamme välitunneista liikunnallisempia, yhteisen kiertävän liikunnanohjaajan ja edullisten välinehankintojen avulla. Myös nuoriso- ja liikuntatoimi voisivat hyödyntää liikunnanohjaajaa loma-aikana tapahtuvilla leireillä, joita on vuodessa viisi kappaletta.

Tämä suunnitelma vaatii toki melko paljon rahaa, myös Ilmajoen kunnalta. Opetusministeriöltä voi saada noin puolet hankkeen rahoitussuunnitelmasta. Toinen puolikas tulee siis olla kunnan omarahoitusosuutta. Jännityksellä odotamme mitä kunnantalolla suunnitelmiimme sanotaan?

Seuraava liike hankkeen tiimoilta onkin itse virallisen hankehakemuksen täyttäminen. Sovimme hankkeen viisihenkisen työryhmän kanssa tapaamisen jo ensi viikon keskiviikolle, jolloin käymme läpi kaikkien tahojen rahoitussuunnitelmat ja laitamme ne yhteen hakemukseen. Näin meillä on hankkeen seuraavaan ohjausryhmän palaveriin jotain mustaa valkoisella, mitä voimme näyttää kunnan päättäjille. Palaamme asiaan viimeistään helmikuun alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti