perjantai 4. huhtikuuta 2014

Tappara - Jokerit jääkiekkomatka

Torstaina 6.3. Herralan koulun vanhempainyhdistys järjesti perinteisen matkan Tampereelle jääkiekko-otteluun, jossa koulumme kummijoukkue Tampereen Tappara iski yhteen Helsingin Jokereiden kanssa. Koulultamme starttasi matkaan n. klo 15.00 kolme linja-autollista innoikkaita oppilaita ja heidän huoltajiaan. Matkalle pääsi mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä nopeimmat, sillä tilaa matkalle oli rajoitettu määrä. Autot saatiinkin täytettyä melko nopeasti ihan viimeisiä penkkejä myöden.

Itse ottelusta oli odotettavissa kiivas taisto, sillä kyseessä oli Jokereiden viimeinen esiintyminen runkosarjassa Tampereella ennen siirtymistä itäiseen KHL-liigaan. Spekulaatio ottelun kulusta alkoi jo menomatkalla, kun jokainen sai tehdä veikkauksen ottelun lopputuloksesta ja palkintona oikein arvanneille oli maukas yllätys Ilmajoen Kotipizzassa.

Paikan päälle Hakametsän hallille saavuttiin hyvissä ajoin, jotta ehdittiin hyvin hakea pakolliset herkut ja naposteltavat ennen pelin alkamista. Kaikki löysivät omille paikoilleen ajoissa pelin alkuun mennessä ja tunnelma oli korkealla jo ensihetkistä lähtien. Suuri kannattajajoukkomme piti hyvin ääntä koko pelin ajan ja Tappara-huudot sekä paperiräikät raikuivat hallissa. Itse ottelukin oli tunnelmaltaan tiivis ja jännittävä. Saimme nauttia ottelusta täysin mitoin, sillä ottelu eteni jatkoajalle ja lopulta voittomaalikilpailuun saakka. Ottelusta voittajana selviytyi Jokerit, mikä harmitti tietysti suurta Tappara-kannattajien joukkoamme, mutta ilostutti harvoja Jokeri-fanejamme.

Pelin jälkeen murheet unohtuivat nopeasti, sillä oli kauan odotettu hetki, jolloin pelaajat tulivat yläkäytävälle jakamaan nimikirjoituksia koulumme oppilaille ja jokainen pääsi vuorollaan hakemaan omansa. Paikalle sattui lisäksi muutama Jokeri-pelaaja, jotka hekin jäivät ystävällisesti kirjoittelemaan nimikirjoituksia. Kun jokainen halukas oli saanut nimikirjoituksensa kerättyä, pääsimme lähtemään takaisin kohti Ilmajokea. Innokkaimmat jaksoivat vielä valvoa lähes koko matkan, mutta suurimmalta osalta pitkä päivä ja kova kannustaminen veivät voimat, joten paluumatka sujui kohtalaisen rauhallisissa merkeissä. Koululla olimme takaisin vasta puolenyön jälkeen, joten oli hyvä, että aamulla jokaisella oppilaalla alkoi koulu vasta aikaisintaan klo 8.45.

Kokonaisuudessaan matka sujui erittäin hienosti ja suuri kiitos kuuluu vanhempainyhdistykselle tapahtuman järjestämisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti