sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Herralan TALENT ja naamiaiset

Vappuaattona Herralan liikuntasali täyttyi värikkäistä ja hauskan näköisistä oppilaista ja opettajista. Oli alkamassa koulun oma TALENT-katselmus naamiaisasuihin pukeutuneen yleisön kannustaessa ja hurratessa. Esityksiä oli monenlaisia: tanssia, laulua ja soittoa.

Katselmuksen jälkeen oli vuorossa VAPPUDISKO.Vauhdikkaan diskon päätteksi oli päivän odotetuin ja jännittävin hetki, jolloin julistettiin voittajat niin naamiaisista että Talent-katselmuksesta.

Aluksi palkittiin kaikkien oppilaiden joukosta kolme hauskinta ja omaan rooliinsa hienosti eläytyvintä naamiaisasuista oppilasta.

Tuomarit julistivat mielestään taitavimman talentin. Salin eteen pyydettiin kaikki huikean upeat esiintyjät. He kaikki saivat itselleen diplomin.Talent-katselmuksen voiton vei 4.luokkalaisten tyttöjen bändi. He esittivät hienon ja hauskan laulun, johon olivat keksineen itse uudet sanat, jotka menivät jotenkin näin... me tytöt ollaan vaan ja shoppaillaan. Täytynee tarkistaa sanat itse laulajilta ja soittajilta. Ü

Lisäksi tuomarit palkitsivat yleisön suosikkiesityksen, joka selvisi äänekkäimmillä aplodeilla. Yleisön suosikki oli Pauliinan ja Aadan Viileä Venla - laulu- ja tanssiesitys.

Päivä oli hauska ja vauhdikas! Kiitos uskomattoman rohkeille esiintyjille hienoista esityksistä!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti