perjantai 11. syyskuuta 2015

Hei jälleen!

Viisi kuukautta vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta... Ups! Koitetaan jatkossa olla aktiivisempia!

Tätäkin lukuvuotta on ehditty käydä jo yksi kuukausi ja koulutyöskentely on täydessä vauhdissa. Kuin myös Liikkuva koulu -toiminta... 

Elokuussa koulumme oppilailla oli mahdollisuus vaikuttaa vuoden liikunnalliseen toimintaan ja kertoa omat vinkit ja ideat, mitä liikunnallista koulussa voisi toteuttaa. Oppilaiden ylivoimainen ykköstoive oli perjantaidisko, jopa kahden viikon välein. Muita toiveita oli muun muassa frisbeegolf, olympialaiset ja sähly.


Välituntiviritys on käynnistynyt. Viime vuodelta tutut innokkaat virittäjät saivat käyttöönsä uudet Liikkuva koulu -liivit, jotka voitimme viime keväänä arvonnassa, kun palautimme koulumme Liikkuva koulun nykytilan arviointilomakkeen. Kiitos! Virittäjät ihastuivat uusiin liiveihin heti!


Meillä oli käynnissä myös uusien välituntivirittäjien työhaku. Hakemus koski 5.-6. -luokkalaisia, tyttöjä ja poikia. Hakemuksia tuli määräpäivään mennessä vain neljä, joten mietimme jatkoa...  Onneksi osa kokeneista virittäjistä haluaa edelleen jatkaa liikunnan ilon viemistä eteenpäin. Hyvähyvä, hyvä vuosi tästä tulee!

Välituntileikkinä aarteenryöstö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti