sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Ei!

Olemme kuluneen syksyn mittaan kartoittaneet erilaisia kiinteitä välituntivälineitä koulumme pihaan. Näitä oivallisia ja motivoivia liikuttajia tulvii netin ihmeellisestä maailmasta vaikka miten paljon. Miksi emme ole vieläkään tehneet tilausta? Syy lienee yhdessä painokkaassa sanassa: "Ei!"

Tulevat pihavälinehankinnat täytyy hyväksyttää ylemmällä taholla. Turvallisuus on tietenkin syistä parhain ja tärkein. Olemme kuitenkin törmänneet myös muihin esteisiin, mikä on ajoittain saanut mielen matalaksi. :(

Maahan kiinnitettäviä koripallotelineitä emme voi hankkia, koska tällöin koko pihaa ei voi aurata joka paikasta traktorilla. Mikäli kiinteä koripalloteline juntataan maahan, tulee koulumme kiinteistönhuoltajilla liiallinen määrä lumenluomista. Miksi ei hankittaisi oppilaille kunnon lumilapioita ja lumi olisi hetkessä luotu? Tämähän on liikkuva koulu. Kiinteistönhuoltajat saisivat säästää tässä voimiaan.

Koripallotelinettä ei voi myöskään kiinnittää koulumme yhteen seinään, vaikka seinässä ei ole ikkunoita tai muuta erityistä estettä. Tässä kohdin perusteena on se, että oppilaat eivät osu koriin. Tämän vuoksi seinään tulee jälkiä. Taustalevykään ei kuulemma tätä ongelmaa pelastaisi. Entäs jos taustalevy olisi seinän levyinen? No, koulun julkisivu kärsii... Mur!

Leukapuomien hankinnassa on onneksi myötätuulta, mutta sijoituspaikka voi koitua tässä ongelmaksi. Leukapuomit vaativat alleen riittävän routaeristyksen perustuksineen sekä turvahiekkaa. Nämä olemme onneksi jo hankkeen hakemusvaiheessa huomioineet.

Tiistaina palaveeraamme kiinteistöpäällikön kanssa ja toivomme, että valmistelemistamme vaihtoehdoista johonkin vastattaisiin myöntävästi. Kuulumisiin tästä myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti