keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Suuntaviivoja pihatelineille

Vihdoin saimme joitain suuntaviivoja pihatelineiden hankkimiseksi.

Tilaamme lähiaikoina kaksi kahden henkilön leukapuomia pihaan. Tarjouskilpailu on vielä kesken, mutta päätös on tehtävä pian. Leukapuomeja oli tarkoitus kaivaa syyslomalla koulun pihaan, mutta koskaan ei tiedä milloin sitten kunnan kaivinkone oikeasti saapuu. Tälläkin hetkellä kaivinkoneella on kovasti kiirettä. Onneksi eräs isä tarjoutui kaivinkoneella apuihin. Kiitos kovasti!

Kuulimme myös, että hankkeen ulkopuolelta ollaan tilaamassa koulumme pihaan kahta tasapainopuomia. Puomeista on ollut puhetta jo kauan, mutta luulimme sen hankinnan olevan harhaa. Tasapainopuomit ovat kuulemma vain klikkauksen päässä. Kiva yllätys! Tasapainopuomit on tarkoitus asentaa samaan aikaan leukapuomien kanssa.

Irrallinen koripalloteline, joka jo valmiina varastossa odottaa, asennetaan palloseinän yläpuolelle pian. Kiinteää koripallotelinettä ei meidän koulumme pihaan tule, mutta liikuteltavasta versiosta saamme kysellä tarjouksia.

Ulkoliikuntavälineille tarkoitettu varasto kohoaa koulumme kentälle. Tätä varastoa tilatessamme täytyy ottaa huomioon seinän paksuus kestävyyden ja käytön kannalta. Katsastelemme näitäkin.

Loppuun on vielä todettava, että oppilaat ovat käyttäneet välinesaavin sisältöä vähintäänkin kiitettävästi. Harmillista on se, että koulumme välinetakavarikko uhkaa täyttyä. Oppilaiden täytyy siis itse muistaa huolehtia välineet ulkoa takaisin luokkiin. Ulos jääneet välineet kuljetetaan takavarikkoon muistutuksena siitä, että vastuu täytyy kantaa myös pihavälineiden suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti