keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Liikkuva koulu -info Ilmajoen kouluille

Eilen pidimme Ilmajoen kaikille kouluille avoimen Liikkuva koulu -infotilaisuuden. Paikalla oli opettajia, koulunjohtajia kahdeksasta eri koulusta ja lisäksi nuorisotoimesta nuorisosihteeri Mari Roos. Hienoa!

Tavoitteemme oli laittaa liikunnallisemman koulupäivän tuoma ilosanoma kiertoon ja innostaa näin myös muita kouluja lähtemään hankkeeseen mukaan.

Aluksi kerroimme lyhyesti meidän omasta Hyvinvointia Herralasta -hankkeesta. Tämän jälkeen alueemme Liikkuva koulu -mentori Tanja Hietikko PLU:sta esitteli yleisesti Liikkuva koulu -hanketta. Lopuksi Jaakko Saarinen ja Henri Scheweleff Vaasasta kertoivat Action Power -toiminnasta.

Tilaisuus poiki paljon keskustelua ja useammalle kuuntelijalle taisi syttyä jonkinlainen kipinä liikkuvamman koulupäivän kehittämiseen. Nimittäin heti tilaisuuden jälkeen ilmoittautui mukaan neljä koulua. Hyvä Peltoniemi, Luoma, Nopankylä ja Ilomäki! Ja seuraavalla viikolla myös yläkoulu, Koskenkorva ja Ahonkylä ilmoittivat lähtevänsä mukaan hankkeeseen. Mahtavaa!

Sovimmekin, että kaikkien hankkeeseen innostuneiden koulujen olisi oltava selvillä jo joulukuun alkupuolella. Näin ehdimme nähdä vielä ennen joululomaa ja porista jokaisen koulun omista suunnitelmista sekä miettiä yhteisiä linjauksia hanketta ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti