keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Pituutta huikeat 251cm!

Me Liikkuva koulu -koordinaattorit saadaan olla ylpeitä meidän koulun opettajien liikuntamyönteisestä asenteesta ja upeasta panostuksesta esimerkiksi liikunnallisiin aamunavauksiin.

Tälläkin viikolla olemme saaneet molemmissa aamunavauksissa pienen liikunnallisen tuokion. Maanantaina oli motorista aivojumppaa ja tänään oli venyttelyä, kiitos Karita ja Asko!

Tänään aamunavauksessa puhuttiin ihmisen kasvamisesta niin fyysisestä että henkisestä kasvusta. Viisaiden sanojen jälkeen suurin osa varmasti ajatteli, että pian toivotetaan "hyvät loppuviikot". Mutta ei, Askopa vetäisikin hatusta liikunnallisen lopetuksen, liittyen myös kasvamiseen. :-)

Askolla oli faktaa maailman pisimmästä ihmisestä, joka muuten on Sultan Kosen 251cm pitkä. Jokainen oppilas ja opettaja sai kolme ja vain kolme mahdollisuutta venyttää itsensä Kosenin pituuteen. Ohjeita kuunneltiin keskittyneesti ja jokainen tsemppasi niin itseään kuin vierustoveriaan kasvamaan yhä vaan pidemmäksi. Lopulta sen kolmannen ja viimeisen yrityksen jälkeen Asko huudahti tulokseksi 251cm! Jee! Hyvä oppilaat, korkealle kurotettu! Te pystytte vaikka mihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti