tiistai 5. marraskuuta 2013

Väriloisto käytävillä kasvaa

Tänään oli vuorossa jälleen hyppykuvioiden kiinnitysoperaatio: kivikoulun yläkerta ja puukoulun aula saivat värikkäät kuviot lattiaan.

Iso, iso kiitos näistä hyppykuvioista kuuluu 6.-luokkalaisille tekstiilikäsityön oppilaille. Heillä innostusta ja iloa piisaa, vaikka lapasten neulominen onkin ollut nyt hieman tauolla. Ensi viikolla jatkamme varmasti taas lapastenkin parissa. :-) Oppilaat ovat tosiaan itse suunnitelleet, leikanneet, kiinnittäneet ja tietenkin koeajaneet nämä kuviot käsityötuntien aikana. Hyvä te!

Kivikoulun yläkerran käytävästä tuli varsin vauhdikas. Testaajien syke ainakin nousi, kun he hyppivät käytävän kuviot päästä päähän. Hyppijöiden mielestä konkkaamista, tai kuten allekirjoittanut sanoisi kinkkaamista, oli kuulemma melko paljon. No kyllähän radalla konkattiin niin sivuttain että suoraan eteenpäinkin. Hyvää motoriikkaharjoitusta kaikki! Siinä hyppiessään oppilailla itsellään heräsikin ajatus pitää koulun yhteinen liikuntatunti hyppykuvioita pomppien. Liikuttaisiin käytävältä käytävälle muutama kierros ja kyllä varmasti tulisi jaloille kyytiä. :-)

Tässä yläkerran väriloistosta:       

Lopuksi ehdimme tehdä vielä puukoulun aulaan ympyrän muotoisen hyppyradan. Siellä saimme testihyppijöiksi sekä 3.luokan opettajan, Leena Saarisen, että 6.luokkalaisia poikia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti