sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Maastojuoksuista menestystä

Koulujenväliset maastojuoksukilpailut juostiin kauniina, mutta viileänä tiistaina 29.4. Palonkylän pururadalla. Koulumme oli hienosti edustettuna n. 20 oppilaan voimin ja lähes jokaiseen sarjaan löytyi juoksijat.

Kaikki oppilaat onnistuivat hienosti omissa juoksuissaan ja jokainen oli selvästi lähtenyt antamaan kaikkensa juoksuradalla! Yhteishenki aamupäivän aikana oli hieno ja jokainen juoksija kannusti toisia odotellessaan omaa vuoroaan tai oman juoksunsa juostuaan. Kova kannustaminen selvästi teki tehtävänsä, sillä heti ensimmäisessä lähdössä ensimmäisen luokan tytöt nappasivat voiton sekä viidennen sijan. Kolmasluokkalaisten tyttöjen sarjassa kouluumme tuotiin hopeaa sekä poikien sarjasta napattiin 4. sijan. Neljäsluokkalaisten sarjasta oppilaat saavuttivat tuplamestaruuden, kun tytöissä sekä pojissa sarjan voittajat löytyivät koulustamme. Myös muissa sarjoissa nähtiin erittäin hienoja suorituksia ja tiukkaa taistelua sijoituksista. Kilpailujen järjestelyt sujuivat erittäin hienosti ja ehdimme takaisin koululle jo ruokailuun mennessä. Tämän jälkeen oli edessä paluu arkisen opiskelun ääreen, kun luokista kaikui taputuksia urheille juoksijoille. Isot kiitokset kilpailujen järjestäjille ja ahkerille toimitsijoille!

Oppilaita valittiin kisojen menestyksen perusteella Kuortaneella 6.5. juostuihin viestikarnevaaleihin, joissa kouluamme oli edustamassa kaksi juoksijaa. Ilmajoen tytöt sijoittuivat hienosti neljänneksi 17 joukkueen joukosta, mikä on erittäin hieno saavutus!