sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Perjantaidiskoilua

Marraskuu käynnistyi iloisissa ja vauhdikkaissa merkeissä, kun oli vuorossa koulumme kolmas välituntidisko. Perjantaidiskosta oli ilmoitukset koulun seinillä heti viikon alussa muistuttamassa tulevasta.

Osa oppilaista varmisteli huolestuneina, että ehtivätkö he varmasti liikuntatunnilta diskoon. Olimmehan uimassa Virkistysuimala Poreessa ja sieltä oli vielä kävelymatka koululle. Lopetimme uimatunnin hieman etuajassa (5min) ja oppilaat peseytyivät ja pukeutuivat ripeästi, jotta ehdimme ajoissa paikalle. Osa oppilaista tuli myös kouluun puolituntia aiemmin ihan vaan diskon takia.

Musiikkivastaavina eli DJ:nä diskossa toimii 5.-6. -luokkien oppilaat. Tällä kertaa oli vuorossa 6A.-luokka. Liikkuva koulu -koordinaattorit olivat unohtaneet muistuttaa musiikkivastaavia, mutta ei hätää... Oppilaat muistavat itse, hienoa! 

Salissa vallitsi vauhdikas, reipas ja äänekäs meno: tanssittiin, juostiin, leikittiin hippaa ja naurettiin. Puolentunnin jälkeen osalla oppilaista oli ihan pää märkänä liikkumisesta. Ü

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti