tiistai 26. marraskuuta 2013

Suksien Sotšiin teemavuosi

Talviolympialaiset järjestetään 7. - 23. helmikuuta 2014 ja paralympialaiset 7. -16. maaliskuuta 2014 Venäjällä Sotšin kaupungissa.

Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea, Valo, Opetushallitus ja Liikkuva koulu -ohjelma järjestävät suomalaisille päiväkodeille ja kouluille Suksien Sotšiin teemavuoden. Vuoden aikana ilmestyy neljä idearikasta verkkojulkaisua, jotka vievät vaihe vaiheelta Suksien Sotšiin –tapahtumajärjestäjiä kohti huipennusta – Sotšin 2014 olympia- ja paralympiakisoja sekä niiden yhteydessä järjestettäviä koulujen ja päiväkotien iloisen talvisia liikuntatapahtumia. Tavoitteena on tarjota liikunnan ja onnistumisen iloa kaikille, niin liikunnallisille kuin vähän liikkuville lapsille. Painotetaan hyviä tapoja ja toisen kunnioittamista mm. ryhmän yhteisillä kasvatus- ja reilun pelin tavoitteilla.

Herralan koulu on myös mukana! Haluamme antaa koulumme oppilaille mahdollisuuden kokea olympiahuumaa ja olla osa olympiaperhettä. Saamme osallistua tulevaan urheilujuhlaan omien tavoitteidemme mukaisesti. Ja nyt onkin aloitettava suunnittelutyö yhdessä oppilaiden ja vanhempaiyhdistyksen kanssa: mitä ja millaista urheilua ja kulttuuria haluamme kouluumme luoda tulevan kevään aikana. Loppuhuipentumana on tietenkin Para School Day toukokuussa!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti