lauantai 26. syyskuuta 2015

Oppilaat vastaan opettajat

Perjantaina, 25.9., oppilaat haastoivat meidät opettajat jalkapallo-otteluun. Jokaiselta luokalta valittiin kaksi edustajaa oppilaiden joukkueeseen, tyttö ja poika. Opettajien joukkueessa pelasivat kaikki kynnelle kykenevät. Vain muutama jäi kannustusjoukkoihin.

Tuomareina toimivat tällä kertaa kuudesluokkalaiset jalkapalloa harrastavat tytöt, Mia-Maria Niemi ja Minttu-Maaria Rajala.

Pelasimme kaksi 12 minuutin puoliaikaa. Aluksi peli oli opettajille kylmää kyytiä, kun oppilaat ottivat kahden maalin johdon. Monta hyvää tilannetta tuli myös opettajille, mutta pallo ei vaan mennyt maaliin.

Toisella puoliajalla opettajat onnistuivat kolme kertaa putkeen ja olimme hetken 3-2 johdolla. Oppilaat onnistuivat kuitenkin tasoittamaan pelin 3-3.

Lopuksi katsomossa olleet salaiset tarkkailijat palkitsivat pelin kolme parasta oppilasta ja yhden parhaan opettajan.
Yleisö oli hienosti mukana koko pelin ajan. Kannustushuutoja ja -kylttejä oli niin oppilaille että opettajille. Mahtavaa!